Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Lesscher geeft gratis automaat
bij aankoop Nissan Qashqai

Autoconsumenten die overwegen om een Nissan Qashqai aan te schaffen, doen er goed aan om binnenkort eens een bezoek te brengen aan Autobedrijf Lesscher. Bij de Hengelose Nissan-dealer ontvangen klanten tot medio december een gratis automaat ter waarde van € 2.500,- bij de aanschaf van een Qashqai.

Ook voor herfstkorting op andere Nissan-modellen is een bezoek aan de Zilverstraat 5 in Hengelo meer dan de moeite waard. Indien de keuze op een Nissan Note valt, dan ontvangen klanten een herfstkorting van € 2.500,- plus drie jaar gratis onderhoud. Klanten kunnen echter ook kiezen voor vier jaar lang Nissan All Inclusive vanaf € 114,- per maand. Voor de Nissan Micra geldt een herfstkorting van € 1.750,-. Ook in het geval van de Micra kan echter worden gekozen voor vier jaar lang Nissan All Inclusive vanaf 114 euro per maand.

Met de winter in aantocht, is het ook weer tijd om de auto winterklaar te maken. Tijdens de winterinspectiedagen biedt Autobedrijf Lesscher klanten de kans om hun auto aan een gratis wintercheck te onderwerpen. Op die manier kunnen zij met een gerust gevoel hun auto de winter in sturen. De winterinspectiedagen van Autobedrijf Lesscher vinden plaats van maandag 21 november tot en met vrijdag 25 november.