Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Gratis wintercheck bij Van
Mossel tijdens Kia Testdag

Op zaterdag 5 november vindt weer de jaarlijkse Kia Testdag plaats bij Van Mossel Kia in Hengelo. Het team van de Kia-dealer staat aan de Höltersweg 30 weer voor de klanten klaar om hun auto gratis te controleren op tien essentiële punten.

'Iedereen is van harte welkom om de auto op deze dag een gratis wintercheck te geven', zegt vestigingsdirecteur Frits van Voorden. 'Vorig jaar was de Kia Testdag een groot succes door de vele bezoekers die langskwamen. Dit jaar willen we het verwachtingspatroon overtreffen. Het belooft een dag vol gezelligheid te worden met voor iedereen een hapje en een drankje. En uiteraard ontvangt iedere bezoeker van ons een leuke attentie. Om lange wachtrijen te voorkomen, verzoeken we iedereen wel om zich van tevoren bij ons aan te melden, zodat we alle afspraken netjes in kunnen plannen.'

De Kia Testdag vindt op 5 november van 09:00 tot 16:00 uur plaats bij Van Mossel Kia. De Hengelose Kia-dealer controleert de auto's van alle bezoekers op tien belangrijke punten: ophanging en stuurinrichting; uitlaat- en ophangrubbers; motoroliepeil; koelsysteem; ventilatorriem; accu en klemmen; zicht; verlichting; banden; remsysteem. 'Zo kunnen klanten met hun auto goed voorbereid de winter in', besluit Frits.