Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Eerste DanceNight voor 25+
in het Rabotheater Hengelo

Zaterdag 29 oktober vindt van 21.30 - 2.00 uur de eerste DanceNight voor 25-plussers plaats in het Rabotheater Hengelo. De beste hits van de afgelopen jaren worden door de dj's gedraaid in één grote DanceNight-mix.

Te denken valt aan Tiësto, Imany, Sia, Martin Garrix, Kygo, Calvin Harris, Avicii, David Guetta, Ellie Goulding en nog vele anderen. Maar bezoekers kunnen ook los gaan op de beste Dance, Moombahton, Reggeaton, House, EDM, Deep House, Latin en Ibiza-vibes. De DanceNights worden georganiseerd op de beste locaties voor een fantastisch publiek dat zin heeft om te dansen op echte dancemuziek. De dj's zorgen namelijk voor een steengoede mix van de beste nummers met een heerlijke beat!

De DanceNight is een nieuw concept van Tersteeg Entertainment dat al vele jaren de Swingnight organiseert in Gelderland en Overijssel. Het Rabotheater heeft de primeur met de DanceNight en wordt op 4 februari 2017 gevolgd door Boode in Bathmen. Het grote verschil met de Swingnight zit in de muziekstijl en keuze. Op de DanceNight zal uitsluitend up-tempo muziek van nu worden gedraaid. De eerste honderd kaarten worden in de voorverkoop aangeboden voor een kennismakingsprijs van € 5,-. Deze zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Rabotheater of via de website www.dancenight.nl. Daarna (en aan de deur) kosten ze € 7,50.

De volgende DanceNight in het Rabotheater staat gepland op 25 februari 2017.