Rick Hellwich.
Rick Hellwich. Foto: Richard Thannhauser

WinterScan Suzuki op 5
november bij Wiegerinck

Suzuki-dealer Wiegerinck houdt op zaterdag 5 november de inmiddels traditionele gratis WinterScan dag. Uiteraard is iedereen, ongeacht welk merk hij of zij rijdt, welkom bij het autobedrijf aan de Diamantstraat 38 in Hengelo.

Net als in voorgaande jaren controleert de Suzuki-dealer uw auto gratis op maar liefst achttien belangrijke punten. Zoals de verwarming, het koelsysteem en de remmen. En ook de conditie van de ruitenwissers en de multiriem wordt nagekeken zodat u veilig de winter in gaat. Iedereen is tussen 9.00 en 16.00 welkom bij Wiegerinck. Alle bezoekers krijgen ook dit jaar een presentje. Alle Suzuki-rijders die de WinterScan laten uitvoeren bij Wiegerinck maken tevens kans op kaarten voor de Musical 'Hair'.
Mocht blijken dat uw auto toe is aan een nieuwe accu of nieuwe ruitenwissers, dan kunt u profiteren van diverse acties. Ook heeft Wiegerinck diverse winterbanden-acties. Indien u op zoek bent naar een (jong) gebruikte occasion: Wiegerinck heeft een gevarieerd aanbod. Uiteraard kunt u deze vrijblijvend bekijken tijdens de WinterScan.