Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Vernieuwde Mitsubishi ASX
staat nu in de showroom

Mitsubishi presenteert de vernieuwde ASX. De compacte SUV heeft een krachtigere uitstraling door de stoere Dynamic Shield-grille die de nieuwste Mitsubishi designtaal vertegenwoordigt.

De vernieuwde ASX is per direct leverbaar bij dealer Bennie Wilmink aan de Secr. Engelbertinkstraat in Azelo en is er in twee motorvarianten. De prijs incl. rijklaar maken en andere verplichte kosten begint bij € 20.880,-.
Het front met de opvallende verchroomde delen met 3D-effect vertaalt de nieuwe designtaal 'Form follows Function' van Mitsubishi Motors. Het kenmerkende design staat volgens de ontwerpers voor functionaliteit en veiligheid en is de designrichting voor de toekomst. Dit design is tevens te zien op de Mitsubishi Outlander.
Behalve het nieuwe frontdesign is de Mitsubishi ASX voorzien van een 'Sharkfin' antenne, een betere ondersteuning van de achterbank en nieuwe stoelbekleding voor de uitvoering Intense.
De prijzen van de vernieuwde Mitsubishi ASX beginnen bij € 20.880,- voor de Entry-uitvoering en lopen op tot € 28.880,- voor de meest omvangrijke Instyle met de 86 kW (117 pk) sterke 1.6 ClearTec benzinemotor. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer airconditioning, keyless entry, LED-achterlichten, Hill Start Assist en zeven airbags.
De 1.6 DI-D ClearTec dieselversie met een vermogen van 84 kW (114 pk) is leverbaar in de uitvoeringen Intense+ (€ 33.180,-) en Instyle (€ 35.180,-). Zaken als 18-inch lichtmetalen wielen, aluminium pedalen, een achteruitrijcamera, een audiosysteem met DAB+, dakrails, een panoramadak en xenonverlichting zijn standaard.