Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Jubilerend Inpajoko geeft
concert in Kulturhus Borne

Inpajoko bestaat 50 jaar en ziet Sarah! Om dat te vieren, geeft het jongerenkoor op zaterdag 29 oktober een spetterend concert in Kulturhus Borne met aansluitend een gezellige feestavond om bij te praten.

Eind jaren '60 werden overal jongerenkoren opgericht en Inpajoko was er één van. Inpajoko is een koor met een combo dat de jongerenmissen, ook wel 'beatmis' genoemd, ging verzorgen. In het geval van Inpajoko in de twee Bornse parochies, de Theresia- en de St. Stephanus parochie. Vandaar ook de naam INter PArochieel JOngeren KOor, oftewel Inpajoko. Ondanks de sluiting van kerken door de afname van het aantal bezoekers en de mogelijkheden om in vieringen je eigen identiteit uit te dragen, blijft Inpajoko dienstbaar aan de kerk. Met een eigentijds repertoire als muzikale ondersteuning tijdens de weekend-vieringen. Daarnaast treedt Inpajoko ook steeds vaker buiten de kerk op, zoals bij de Melbuul'ndagen, het Beste van Borne, in het AZC en bij tuincentra. Kortom, een koor met een boodschap dus.

Het 50-jarig jubileum van het jongerenkoor staat voor de deur. Op zaterdag 29 oktober geeft Inpajoko een spetterend concert in Kulturhus Borne met aansluitend een gezellige feestavond om bij te praten. Het koor hoopt veel (oud-)leden en andere belangstellenden te ontmoeten. De aanvang is om 20.00 uur; de zaal is open om 19.30 uur. Kaarten à € 5,- (inclusief koffie / thee) zijn verkrijgbaar bij de winkel van Deco Huls (Aanslagsweg 20 te Borne).