Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Jochem van Gelder en
Sinterklaas naar Hengelo

Op zondag 20 november om 14:30 uur komen Nederlands grootste kindervriend Jochem van Gelder en de populaire meidengroep Raak! naar het Rabotheater Hengelo om een Supriseparty voor Sinterklaas te vieren.

In september hebben de meiden van Raak! nog contact gehad met de CeremoniePiet van Sinterklaas over de Supriseparty die ze samen met Jochem aan het voorbereiden zijn voor Sinterklaas. Terwijl Sharon het publiek 'De Sinterklaas Welkomstdans' aanleert en Roos alles nog even netjes neerzet, is Jochem van Gelder bezig zich voor te bereiden op een knallend feest.

Sinterklaas komt er aan! Iedereen in rep-en-roer. De kinderen verstoppen zich achter de stoelen en iedereen wacht op het codewoord 'Paarse Pepernoot' wat de CeremoniePiet zal zeggen zodat iedereen tevoorschijn kan komen als verrassing voor Sinterklaas. Maar CeremoniePiet vergeet het codewoord en Sinterklaas gaat weer weg. Wat nu?

De spannende Sinterklaasvoorstelling 'Jochem en Raak! vieren Sinterklaas - de Supriseparty' zit boordevol humor, hilariteit en interactieve liedjes en is geschikt voor de hele familie met als gastheer Jochem van Gelder (bekend van Praatjesmakers), de meiden van Raak!, Sinterklaas en de vergeetachtige CeremoniePiet. Je kent Daan, Roos en Sharon van Raak! vast wel van hun Sinterklaashit 'De Sinterklaas Welkomstdans', gezongen samen met Danspiet van 'De Club van Sinterklaas'. Daarnaast zijn hun liedjes te zien bij RTL Telekids evenals hun serie afgelopen jaar 'Deze Kerst is het Raak!'.

Het leukste Sinterklaascadeau van het jaar! Kijk voor meer informatie op de website www.rabotheater.nl of www.jochemenraakvierensinterklaas.nl.