Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Gratis beursevenement voor
kookfans bij Paul Roescher

Wilt u ook eens ervaren hoe lekker u kunt koken en bakken met een fornuis? Hebt u een vraag die u altijd al eens aan een kok had willen stellen? Of bent u op zoek naar die ene speciale pan? Kom naar het Fornuizen Festijn!

Op zaterdag 22 en 29 oktober organiseert de jarige Paul Roescher in de Megastores in Rijssen en Apeldoorn een beurs speciaal voor echte kookliefhebbers. Kom proeven, kijken, leren, proberen en genieten! De beurs is geopend van 11.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis voor iedereen.

Genieten voor de culinaire liefhebber

Het belooft een gezellige boel te worden in de beide Megastores van het 45 jaar geworden bedrijf Paul Roescher. Verschillende standhouders demonstreren hier hun producten en technieken. Nadat u hebt genoten van de koffie of thee met huisgemaakt gebak, kunt u kiezen wat u gaat doen. Wilt u eerst een uitleg over slow cooking van een echte kok of kijkt u eerst bij de stands van de fornuizenfabrikanten? Wellicht zoekt u nog een speciale pan of messenset; in dat geval gaat u naar de kraam met kookgerei. Als afsluiter kunt u nog deelnemen aan de wijnproeverij of aan de bakworkshop. Kortom; genieten voor de culinaire liefhebber!

Fornuizenstraat

Paul Roescher, de speciaalzaak op het gebied van keukens, badkamers, vloeren, haarden en kasten, is dit jaar 45 jaar geworden en viert dit groots. In de afgelopen decennia is Paul Roescher bekend komen te staan als de fornuizenspecialist van keukenland. In beide Megastores is een tientallen meters lange fornuizenstraat te vinden en een chefkok is fulltime in dienst om uitleg en workshops te geven. Om dit succes te vieren organiseert Paul Roescher het Fornuizen Festijn voor zijn klanten. Hebt u nog geen fornuis van Paul Roescher? Dan bent u deze twee dagen aan het perfecte adres: een groot aantal fornuizen gaat weg voor extreem scherpe actieprijzen. Als dat geen feest is?

Meer informatie over de fornuizen van Paul Roescher vindt u op www.paulroescher.nl/fornuizenstraat