Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Hengeloërs vertellen over hun werk

Op donderdag 27 oktober (18:00 uur) presenteert Bernhards Ontmoeting in het Hengelose Paviljoen de Ontmoeting (in het Prins Bernhard plantsoen) 'Het Vuur In Mij', waarbij gepassioneerde Hengeloƫrs vertellen over hun werk.

De jonge musicus Yvo Staudt creƫerde op 21-jarige leeftijd zijn eigen mechanische horloge. Op verzoek van vele horlogeliefhebbers bracht hij zijn eerste horloge, de Staudt Praeludium, uit in oktober 2014. Dit horloge was in no-time uitverkocht. Sindsdien heeft Yvo, onder het motto 'bescheiden van buiten, stralend van binnen', hard gewerkt aan zijn nieuwe collectie. Yvo laat de aanwezigen tevens genieten van zijn geweldige accordeonmuziek.

Jeroen Wolfs ontwerpt meubels. Middels een ingenieus systeem worden zijn meubels in elkaar geschoven. Ze worden zonder schroef, spijker of lijm in elkaar gezet. Zijn bedrijf SlideArt won de prijs voor het beste ecologische product in de categorie 'nieuwkomer in de markt'. SlideArt nam voor de eerste keer deel aan de meubelbeurs. Het bedrijf liet honderden andere ondernemingen achter zich. Aanmelden kan via hetvuurinmij@gmail.com.