Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Beleef Checkpoint
in het Rabotheater

Presentatrice Rachel Rosier en haar testteam komen naar het theater! Op zaterdag 22 oktober is Checkpoint Theater (8+) te zien én te beleven in het Rabotheater in Hengelo. Met spectaculaire experimenten en proefjes is het een spannende en interactieve voorstelling voor het hele gezin.

Gedurende de show wordt het publiek uitgenodigd om deel te nemen op het toneel. Zweef mee met de hoovercrafttest, schiet met een zelfgemaakt paintball-kanon of loop over water bij de Maizena-test. Checkpoint Theater is een unieke belevenis die je niet snel zal vergeten. De voorstelling is alleen dit theaterseizoen in een beperkt aantal theaters te zien, waaronder het Rabotheater. Ook in de zaal van de theatervoorstelling van Checkpoint is genoeg te beleven: leer hoe luchtdruk zich verplaatst, ontwijk ringen van rook en help mee om een rubberboot een parcours door de zaal af te laten leggen. Bij Checkpoint Theater gaat het behalve om de experimenten die de bezoeker mag uitvoeren, ook om de strijd tussen de jongens en de meiden. In een zinderende wedstrijd, waarin alle kinderen uit de zaal mee kunnen doen, wordt duidelijk welk deel van het publiek in deze show de beste is bij de tests.

Checkpoint Theater, met Rachel Rosier in de hoofdrol, is de spectaculairste en meest interactieve familieshow van komend jaar. Rachel wordt in haar presentatie bijgestaan door het testteam. Een team van enthousiaste jongeren die haar assisteren bij alle zinnige en onzinnige proefjes op het toneel. Kijk voor de kaartverkoop op www.rabotheater.nl.

Trend Media produceert theater- en tv-programma's. Sinds 1987 is het productiebedrijf actief op het gebied van kinderproducties. Trend Media is voornamelijk bekend van series als Ernst, Bobbie en de rest (RTL 8), XMIX (Z@ppelin), Burgers' Zoo en Waarom (RTL 8), de Ep de Pret Show (RTL 8), Burgers' Zoo Natuurlijk (RTL 4) en Uitgelicht: Burgers' Zoo (RTL 4). Daarnaast bedenkt, schrijft en produceert Trend Media sinds 1998 verschillende theaterproducties die te zien zijn in de grotere theaters in Nederland. Trend Media produceert de shows van Ernst, Bobbie en de rest en vanaf oktober 2016 ook de theatervoorstelling van Bobo en de interactieve voorstelling Checkpoint Theater.