Afbeelding
Foto: Steef Alblas

DanceNight Rabotheater

Op zaterdag 29 oktober is de eerste editie van de 'DanceNight' in Rabotheater Hengelo. Meerdere DJ's draaien nummers uit de Top-100 van nu en de afgelopen tien jaar.

Tijdens de DanceNight worden verschillende stijlen gemixt zoals Dance, Moombahton, House, Deep House en Latin. Bovendien is er een 'inflatable photo booth' aanwezig. In de opblaasbare LED-fototent kunnen bezoekers zich gratis in een LED-omgeving (alleen of met een groep) laten fotograferen. De foto's zijn daarna gratis te downloaden. De DanceNight wordt georganiseerd door Tersteeg Entertainment, onder meer bekend van de SwingNight en het LadiesEvent.

De eerste DanceNight is op zaterdag 29 oktober van 21.30 uur tot 02.00 uur in de Middenzaal van het Rabotheater. De entree bedraagt € 7,50. Kaarten zijn 's avonds ook verkrijgbaar aan de kassa. Als kennismakingsactie zullen tot en met zaterdag 22 oktober in de voorverkoop via kassa (tel. 074-2556789) en website (www.rabotheater.nl) de eerste honderd kaarten niet voor € 7,50 maar voor € 5,- worden aangeboden. De DanceNight is toegankelijk voor iedereen vanaf 21 jaar.