Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Prijsvechter Eyelove opent
nieuwe vestiging in Hengelo

De succesvolle brillenformule Eyelove heeft op zaterdag 8 oktober een nieuw verkooppunt geopend in Hengelo bij Miries Kado aan de Thiemsbrug 59. Anders dan gewone brillenwinkels verkoopt prijsvechter Eyelove kwaliteitsbrillen tegen vaste lage prijzen via verkooppunten in onder meer drogisterijen en kledingzaken. Deze nieuwe manier van een bril kopen is sinds enige jaren bezig met een stevige opmars in Nederland. Met het nieuwe verkooppunt telt Eyelove in Nederland 125 verkooppunten.

De bijzondere formule van Eyelove heeft in korte tijd een revolutie teweeg gebracht in de optiekmarkt. Dat komt vooral door de extreem lage prijzen. Zo kost een complete bril op sterkte bij Eyelove altijd € 49,- en een multifocale bril met onzichtbaar leesgedeelte € 99,-. Dat is inclusief ontspiegelde en kraswerende glazen. Bij veel grote brillenketens moet nog altijd apart worden betaald voor ontspiegeling of een kraswerende laag. Klanten hebben de keuze uit 225 trendy monturen. Bovendien kunnen klanten bij Eyelove altijd zonder afspraak binnen lopen voor een gratis oogmeting. Eyelove gebruikt hiervoor als eerste in Nederland zeer geavanceerde en accurate oogmeetapparaten, waardoor een volwaardige oogmeting korter duurt dan normaal. Ook zonnebrillen op sterkte zijn bij Eyelove voor dezelfde prijs verkrijgbaar. Klanten met een aanvullende zorgverzekering moeten goed opletten. Zij kunnen in veel gevallen het aankoopbedrag van hun Eyelove-bril terugkrijgen van de zorgverzekeraar.

Eyelove-directeur Paul Berkelmans: 'Wij zijn zeer verheugd met ons nieuwe verkooppunt in Hengelo. Het is voor veel consumenten een uitkomst dat ze bij hun vertrouwde winkel een bril van Eyelove kunnen kopen. Speciaal opgeleide medewerkers adviseren onze klanten bij de keuze van een bril en zij stellen deze ook af. Ook is de oogmeting altijd gratis en is een afspraak daarvoor niet nodig.'