Afbeelding
Foto: Steef Alblas

KIKA Arctic Gala bij Café Vrieler

Op zondag 30 oktober (aanvang 15.00 uur) maken verschillende Twentse zangers en zangeressen zich op voor het KIKA Arctic Gala bij Café - Partycenter - Slijterij Vrieler te Enschede. Deze show van talrijke artiesten - met onder anderen Lille Mulder, Gert Valk en Ronald Meijer - zal gepresenteerd worden door Willy Oosterhuis. De opbrengst van de kaartverkoop is bestemd voor KIKA.

Kaarten zijn te koop aan de bar bij Vrieler (Brinkstraat 301-303, Enschede) en bij Robert Hekman (06-53212625) of Willem Nijmeijer (06-23136994). Robert en Willem nemen bovendien in januari deel aan de Arctic Challenge 2017, een toertocht voor personenauto's door Scandinavië. 'We hebben ons inmiddels ingeschreven en zijn al druk bezig met de voorbereiding', vertellen beide heren. 'Het lijkt ons niet alleen een geweldige uitdaging om deel te nemen, maar ook om van de gelegenheid gebruik te maken om voor KIKA geld bij elkaar te rijden. Doordat SBS6 volgend jaar met twee camerateams meerijdt, is het voor veel sponsoren interessant om hun bedrijfsnaam of logo op onze auto te plaatsen. Inmiddels hebben zich al spontaan sponsoren aangemeld en daar zijn we hen uiteraard zeer dankbaar voor.'

Wilt u Robert en Willem ook sponsoren? Neem dan contact op via 06-53212625 (Robert) of 06-23136994 (Willem). Vanaf een bedrag van 250 euro staat uw bedrijfsnaam / logo al op hun auto. Meer informatie over de Arctic Challenge is te vinden op www.arctic-challenge.nl.