Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Marty's Hengelo breidt uit aan de Meijersweg

Het is alweer drie jaar geleden dat Marty's Hengelo begon met de winkel aan de Meijersweg 9a in Hengelo. Sinds enkele weken heeft Marty's Hengelo tevens het winkelpand aan de Meijersweg 7a erbij.

Het nieuwe pand bevindt zich direct zichtbaar aan de straatkant van de Meijersweg en ligt precies tegenover de Theresiakerk en naast Schoonheidsspecialiste Geesje de Maat. Met deze twee winkelpanden en het steegje ernaast is het bij Marty's gezellig winkelen en genieten als u van antiek en/of brocante houdt. De koffie staat klaar, de muziek speelt op de achtergrond en de kaarsjes zijn aan, dus volop genieten tijdens het snuffelen tussen de brocante en het antiek.
Vanaf november gaat Marty's samenwerken met een enorm creatieve bloemist en kan men prachtige en bijzondere bloemstukken en kransen bewonderen op de antieke en brocante vazen en potten in de winkel en deze zullen dan gezamenlijk te koop aangeboden worden. Natuurlijk worden rond deze tijd dan ook beide winkelruimtes omgetoverd in een gezellige kerstsfeer met de benodigde antieke en brocante kerstballen en versieringen. In het nieuwe winkelpand is aan de zijkant een deur gemaakt die uitkomt in het zijsteegje met een terrasje naar de andere winkel, zodat men snel door kan met het rondsnuffelen en bekijken van leuke materialen en hebbedingetjes.
Natuurlijk koopt Marty's nog steeds antiek, kunst en brocante, uiteraard wel hetgeen dat op dat moment in de winkel past.
Kom het beleven bij Marty's Hengelo!