Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Diverse acties bij 'jarige' Couponhal in Enschede

Vorig jaar verruilde de Couponhal de vertrouwde vestiging aan de Deurningerstraat te Enschede voor een prachtig nieuw onderkomen. Inmiddels is het alweer één jaar geleden dat de Couponhal zijn intrek nam in het huidige pand aan de Cromhoffsbleekweg 120a in Enschede (bij de Gamma).

De Couponhal heeft sinds de verhuizing nog meer ruimte om de uitgebreide collectie te tonen. Bij de Couponhal zijn niet alleen tapijten te vinden die passen bij moderne interieurs, maar ook laminaat, gordijnen, vinyl, parket en karpetten. Aan de Cromhoffsbleekweg 120a liggen de coupons in grote aantallen klaar voor de vele klanten, die sinds de verhuizing de weg naar de Couponhal gemakkelijk weten te vinden. Het zijn deze coupons waarmee het bedrijf door de jaren heen zijn naam heeft gevestigd in al die jaren. Waarmee de Couponhal tevens een geweldige reputatie heeft opgebouwd, is met het stofferen van trappen.
Om te vieren dat de Couponhal al een jaar in het huidige pand aan de Cromhoffsbleekweg 120a zit, zijn er tot het einde van de maand oktober diverse acties. Kom dus snel naar de Couponhal en sla uw slag! Voor meer informatie kijk op www.couponhal.nl.