Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Netwerken tijdens tafelvoetbaltoernooi

Factory Foosball is een netwerk tafelvoetbalevenement, ontstaan uit ontspanning op de werkvloer. Een potje tafelvoetballen met collega's is uitgegroeid tot een sportief en regionaal netwerkevenement. Met dit evenement wil Factory Foosball bedrijven verbinden in een ongedwongen sfeer middels een potje tafelvoetbal. Waar natuurlijk het winnen voorop staat en verliezen zeker niet bestaat!

Na een aantal edities in de creatieve broedplaats 'Spinnerij Oosterveld' in Enschede is Factory Foosball klaar voor een volgende stap: Factory Foosball on Tour! Bij een 'On Tour'-editie wordt een deelnemend bedrijf gevraagd als gastheer van het evenement op te treden. Factory Foosball geeft hiermee het bedrijf de gelegenheid om het pand open te stellen voor andere ondernemingen. Naast het sportieve en competitieve karakter schuilt er een uniek aspect in het evenement. De focus ligt vooral op de werknemers van de strijdende ondernemingen en niet zo zeer op de ondernemer.

Onder de titel 'The next network experience' wordt er vrijdag 14 oktober op een bijzondere locatie Factory Foosball gespeeld: in het markante gebouw van AlienTrick in Hengelo. Tijdens deze buitenaardse editie van het tafelvoetbaltoernooi én netwerkevenement kun je kennis maken met AlienTrick, tafelvoetbal spelen en teams ontmoeten van andere bedrijven in een ongedwongen sfeer. Het evenement heeft een hoge funfactor: de strijd om een shiny wisselbeker en de kans je netwerk te vergroten in een relaxte sfeer.

Iedere onderneming kan mee doen op 14 oktober vanaf 14:30 uur. Tickets voor het evenement zijn te bestellen op www.factoryfoosball.nl.

Afbeelding