Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Muzikale Wandeling Delden

Op 2 oktober vindt de Muzikale Wandeling door Delden weer plaats. Voor de achtste keer zullen vijftien podia muzikaal worden bezet om u als wandelaar te laten genieten.

Meer dan vijftig musici en vocalisten spannen zich geheel belangeloos in om u te begeleiden op een onvergetelijke wandeling door het oude centrum van Delden. Klassiek, Jazz, Dixieland, Sixties, harp, vleugel, de combinatie van accordeon / viool / gitaar, saxofoons, dwarsfluiten, een uniek snarenkwartet, een compleet Salon orkest en zang in diverse verschijningsvormen bieden de wandelaars voor elk wat wils. De wandeling wordt 'weggeschoten' door gedeputeerde Hester May om 12.15 uur op de Markt. Daarna zullen op verschillende locaties om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur concerten worden gegeven van 25 minuten. Om 16.00 uur vindt in de Oude Blasius weer het slotconcert plaats, waarbij de meeste musici nog een keer optreden, zodat iedereen een goede indruk krijgt van al hetgeen de wandeling heeft geboden.

De opbrengst komt geheel ten goede van een onderwijsproject in Migumomiri (Kenia), waar voor kinderen in totaal 90 schooljaren voortgezet onderwijs worden gefinancierd om hen en de gemeenschap uitzicht te bieden op een betere toekomst. Het betreft een meerjarenproject gedurende de looptijd van de middelbare schoolopleiding. Door mee te wandelen, kunt u zelf enorm genieten en helpt u mee om de jeugd van Migumomiri uitzicht te bieden op een betere toekomst. Passe-partouts (€ 12,50) voor de Muzikale Wandeling zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de VVV/Touristinfo Delden (Langestraat 29) en de Wereldwinkel aan de Kortestraat (op 2 oktober bij de VVV/Touristinfo Delden vanaf 11.00 uur voor € 14,-).