Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Reünie bij café De Appel

Op 30 september is de eerste Appel Reünie bij café De Appel aan de Nieuwstraat 1 in Hengelo. Het belooft een feest der herkenning te worden van mensen die elkaar wellicht al jaren niet hebben gezien, waaronder ook de DJ's en uiteraard het personeel van toen.

Op 29 april 1980 gingen de deuren open van eetcafé De Appel. Ab Guichelaar was de grondlegger van dit beroemde café, dat een grote bijdrage heeft geleverd aan het totale uitgaansleven van Hengelo. De Appel, uitgeroepen tot het café van het jaar, is een begrip in de gehele regio. De Appel heeft een rijke historie en de meeste Hengeloërs zijn hier wel eens geweest om te eten of om uit te gaan. De zaterdag was altijd dé dag bij De Appel. Na het shoppen even een glaasje doen en dan aan het einde van de middag het traditionele 'Appel Buffet'.

Op 30 september neemt het café iedereen mee terug in de tijd en staat er een uitgebreid koud en warm buffet voor slechts € 12,50 per persoon klaar. Reservering is gewenst op de website www.deappelreunie.webnode.nl/. De reünie begint om 19.00 uur. Het belooft een avond vol herinneringen te worden. Speciaal voor de gelegenheid is de leukste muziek van '36 jaar De Appel' geselecteerd.