Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Vertrouwde kwaliteit Auto
Bleeker ook in Oldenzaal

Veel klanten zijn bekend met de vertrouwde kwaliteit van Auto Bleeker in Hengelo. Immers, Auto Bleeker is al een begrip sinds 1933. Voor dezelfde service en kwaliteit als in Hengelo kunnen klanten echter ook terecht bij Auto Bleeker in Oldenzaal: van de verkoop van nieuwe auto's tot reparatie, onderhoud en andere diensten.

'In Oldenzaal treffen klanten veel bekende gezichten uit Hengelo', zegt vestigingsmanager John Vlutters van de Opel- en Kia-specialist. 'Margoth Schwering, Roberto Costantini, Catelijn Nijstad, Rob Hietland en Cor Fransen hebben lang gewerkt voor Auto Bleeker in Hengelo en zijn nu alweer een tijdje actief in Oldenzaal. We kunnen alle automerken en -modellen nieuw leveren, repareren en onderhouden. De hoogwaardige Bosch uitleesapparatuur in onze werkplaats stelt onze monteurs in staat om de technische data van alle automerken uit te lezen en te analyseren. We hebben voor elk merk een mobiliteitspakket en uiteraard zijn klanten zeker van het behoud van fabrieksgarantie, 24-uurs pechhulp en allerlei andere zekerheden.''

Kortom, Auto Bleeker is er ook in Oldenzaal voor iedereen. Naast personenauto's heeft het autobedrijf een ruim aanbod in bedrijfswagens. Verder kunnen klanten bij Bleeker Lease terecht voor diverse leasevormen. Daarnaast heeft Auto Bleeker in Oldenzaal een eigen schadeherstelbedrijf, autowas- en poetsbedrijf én autoverhuurbedrijf. Aan de Hamburgstraat 28 beschikt Bleeker over een autoverhuurloket van INQAR Twente, dé autoverhuurder in Oost-Nederland voor het huren van personenauto's, MPV's en bedrijfsauto's van een halve dag tot meer dan een jaar.