Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Maak kennis met de Micra en
Note bij Autobedrijf Lesscher

Voor een nieuwe Nissan is Autobedrijf Lesscher uit Hengelo hét adres in Twente. Graag laat de Nissan-dealer u in deze editie van de Autopaper kennis maken met de Nissan Micra en de Nissan Note.

Door de toepassing van slimme technologieën, zoals NissanConnect, Bluetooth en Nissan Intelligent key, is de Nissan Micra een ideale stadsauto met extra kracht. Met de wendbare autobesturing en kleine draaicirkel is het heerlijk om met de Micra door de stad te rijden. Verder zorgt de parkeerruimtemeting en parkeersensoren achter (verkrijgbaar vanaf de Acenta-uitvoering) ervoor dat bestuurders van een Micra geen parkeerplaats meer missen. De Micra is leverbaar met een normale atmosferische motor of een motor met supercharger. De DIG-S 98 motor combineert extra rijprestaties met een lagere CO2-uitstoot en nog lager brandstofverbruik.

De Nissan Note kan worden omschreven als een auto met een compact exterieur en een ruim, flexibel interieur. Daarnaast is de auto door zijn gedurfde nieuwe design elegant en vol innovatieve technologie, waardoor de Nissan Note garant staat voor een soepele rit vol zelfvertrouwen.De Nissan Note is bij Autobedrijf Lesscher beschikbaar in deuitvoeringen Visia Pack, Acenta, Connect Edition en Tekna. Ongeacht de motor waarvoor klanten kiezen, biedt de Nissan Note buitengewone brandstofefficiëntie dankzij de aerodynamische lijnen en vermogensonderdelen met weinig wrijving. De Nissan Note kent een maximum vermogen van 59 KW (80 pk), heeft een gecombineerd brandstofverbruik van 4,7 liter per 100 km en een CO2-uitstoot van 109 gr/km.

De medewerkers van Autobedrijf Lesscher vertellen u aan de Zilverstraat 5 in Hengelo graag meer over alle specificaties en opties van de Nissan Micra en de Nissan Note.