Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Interessante bijeenkomsten bij
Vrijmetselaarsloge De Troffel

Broodje Troffel is een voor iedereen, dus mannen én vrouwen, openstaande bijeenkomst georganiseerd door Vrijmetselaarsloge De Troffel in Hengelo. Op 3 á 4 zondagochtenden per jaar stelt De Troffel zijn loge open en worden interessante sprekers met zeer uiteenlopende thema's uitgenodigd.

Het gaat dan over algemene onderwerpen, die artistiek, beschouwend, spiritueel of godsdienstig van aard kunnen zijn.
Broodje Troffel is primair gericht op maatschappelijke betrokkenheid en op het vergroten van de bekendheid van de vrijmetselarij in het algemeen en de Hengelose loge De Troffel in het bijzonder. Daarmee wil De Troffel laten zien dat vrijmetselarij weliswaar een zeer oude werkwijze inhoudt, maar ook een lang beproefde, succesvolle werkwijze is om een beter mens te worden. Daar is De Troffel dan ook heel open over en de Hengelose vrijmetselaarsloge nodigt iedereen uit om zichzelf hiervan te komen overtuigen (geheel vrijblijvend uiteraard). Verder zorgt Broodje Troffel, zoals de naam al doet vermoeden, op de betreffende zondagen voor broodjes en koffie of thee. Als genodigde gast van de loge is dit geheel gratis.

Nadere informatie over de spreker van 16 oktober volgt op een later tijdstip. Eventuele vragen en/of op- en aanmerkingen zijn welkom via secretariaat.cvvdetroffel.nl.