Foto: Erik Gigengack
Foto: Erik Gigengack Foto: Steef Alblas

Opening van foto-expositie 'Nostalgia'

Op zaterdag 17 september wordt de expositie 'Nostalgia' geopend in woonwinkel EsteéO aan de Steynstraat 6 in Hengelo. Het betreft een foto-expositie met werk van de fotograaf Erik Gigengack. Angela en Michael Monteiro van EsteéO zijn blij dat ze hun aanbod op het gebied van meubelen, woonaccessoires en cadeaus met een selectie uit de artistieke fotografie van Gigengack kunnen versterken.

'Nostalgia' is Italiaans voor 'heimwee' en gaat dus over mooie herinneringen. Dat kan zijn: mijmeren over fijne of bijzondere belevenissen of terugverlangen naar speciale momenten. Iedereen kan er zijn eigen invulling aan geven: met genoegen terugdenken aan je vakantie als straks de herfst weer nadert. Of heimwee naar een bijzondere plek of een persoon. Voor de één is dat het romantische vakantie-dinertje op die schitterende plek aan het water, voor de ander misschien de ontmoeting met een bijzonder persoon. Het thema sluit goed aan bij EsteéO, waar allerhande artikelen worden aangeboden die helpen om zowel de sfeer in huis als de persoonlijke sfeer naar je eigen hand te zetten en op een aantrekkelijke manier in te vullen. De expositie bevat actuele en eerdere foto's van de kunstenaar.

De expositie Nostalgia wordt op zaterdag 17 september vanaf 14:00 uur geopend onder het genot van een hapje en een drankje in het bijzijn van de fotograaf. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om de opening bij te wonen. Vervolgens is de expositie te bezoeken tot zaterdag 12 november tijdens de openingstijden van de winkel.

Foto: Erik Gigengack
Foto: Erik Gigengack