(foto Erik Pasman)
(foto Erik Pasman) Foto: Richard Thannhauser

Steun FC Twente in beker tegen FC Utrecht: kaarten vanaf € 2,50

Op donderdag 22 september staat de eerste ronde van de KNVB beker op het programma. FC Twente speelt om 18.30 uur de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Op woensdag 7 september start de vrije verkoop, een Clubcard is niet nodig.

Sinds woensdag 7 september is het voor iedereen mogelijk om kaarten voor de wedstrijd te kopen. De kaarten zijn verkrijgbaar via kaartverkoop.fctwente.nl en in Fanstore De Grolsch Veste. Een Clubcard is niet verplicht en je kunt maximaal 10 kaarten per bestelling afnemen. Ben je 16 jaar of jonger? Dan kun je al vanaf €2,50 naar de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht. Dit tarief geldt zowel voor supporters mét als zonder seizoenkaart. Let op, bij de ingang van het stadion wordt gecontroleerd of je na 22 september 1999 bent geboren en recht hebt op de korting.

Korting op kaarten FC Twente – FC Utrecht
Supporters die een kaart kopen voor de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht, maar geen seizoenkaart hebben*, ontvangen per gekochte kaart €2,50 korting op toegangskaarten voor de competitiewedstrijden tegen ADO Den Haag en/of Vitesse. De thuiswedstrijden tegen ADO Den Haag en Vitesse worden in dezelfde week gespeeld, namelijk op zaterdag 17- (ADO Den Haag) en zondag 25 september (Vitesse). Deze korting wordt automatisch toegevoegd in de winkelmand wanneer er kaarten voor meerdere wedstrijden worden besteld.

*Seizoenkaarthouders hebben al toegang tot ADO- en Vitesse-thuis en kunnen, indien ze kaarten voor het bekerduel tegen FC Utrecht kopen, ook met korting extra kaarten voor deze competitieduels kopen.