Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Open dagen bij Floralia

In het weekend van 10 en 11 september houdt bloemenvereniging Floralia uit Borne weer haar jaarlijkse Open Dagen. De locatie is gewijzigd in verband met de aanleg van de zuidelijke randweg. Het nieuwe adres is: Twickelerblokweg 8 in Borne.

Floralia stelt de nieuwe en mooie locatie weer open voor belangstellenden uit de regio. Ondanks een moeilijke start als gevolg van een veel te nat voorjaar en een geheel nieuw perceel, is de bloemenpracht van de zomerbloeiers, de chrysanten en de dahlia's de moeite waard. Er zijn een streekmarkt, tuingerelateerde stands van bloemschikken, vogelhuisjes, fuchsia's en vooral bloemen te vinden tijdens de Open Dagen. Voorts is er gelegenheid om de nieuwe tuin van Floralia te bezichtigen, gezellig te vertoeven op het terras of de bloemenshow en exposities te bewonderen.

De openingstijden voor beide dagen is van 10.00-16.00 uur. De toegang en parkeren zijn gratis. Er is parkeergelegenheid voor auto's op de naastgelegen carpoolplaats van de afslag Borne-West. Fietsen kunnen direct nabij de toegangspoort van de tuin worden geplaatst.