Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Met Oad naar de 50Plus Beurs

Dit jaar viert het AFAS Circustheater in Scheveningen haar 25-jarige bestaan. Al jarenlang schitteren de meest bijzondere musicals in dit theater, van Les Misérables tot aan The Beauty and the Beast, allen geproduceerd door Stage Entertainment Nederland. Zij blijven mensen verbazen met de prachtig uitgevoerde musicals, maar ook door de juiste samenwerkingspartners te vinden.

Al vanaf het eerste uur zijn Stage Entertainment en Oad partners en hebben hierdoor een exclusieve samenwerking. Bij Oad kunt u namelijk in de voorverkoop al kaartjes bemachtigen voor de musicals, inclusief vervoer per luxe Oad bus. Dit is een ideale combinatie, want als u bij Oad boekt, heeft u de eerste keuze uit de verschillende data en uit de mooiste plekken in het theater. Mooie bijkomstigheid is dat u op deze manier ook geen zorgen heeft over waar u moet parkeren en hoeveel dit gaat kosten, want u wordt per luxe Oad bus afgezet voor de deur van het theater. Tijdens de reis komt u alvast in de stemming, want in de bus wordt er een korte video getoond van de musical. Ook de cast van de musicals reizen met Oad mee naar het theater.

Disney's The Lion King:
terug van weggeweest

De eerstvolgende musical die zal plaatsvinden in het AFAS Circustheater, is Disney's The Lion King. Van 2004 tot 2006 was deze musical een groot succes in Scheveningen, vandaar dat vanaf oktober 2016 The Lion King opnieuw op de planken te zien is. Inmiddels hebben wereldwijd al meer dan 80 miljoen mensen dit prachtige verhaal over hoop, avontuur en moed beleefd. En wederom heeft Stage Entertainment gekozen om een exclusieve samenwerking aan te gaan met Oad. Interesse? Kijk op www.oad.nl/thelionking.

Met Oad naar de 50PlusBeurs
Stage Entertainment is niet de enige die samenwerkingen aangaat met Oad. Want Oad is ook al jarenlang partner van de 50PlusBeurs in Utrecht. U kunt op verschillende plekken in Nederland, ook in Overijssel, instappen in de luxe Oad bus die vervolgens naar Utrecht rijdt. De 50PlusBeurs is 's werelds grootste evenement voor actieve 50-plussers. Er zijn maar liefst 600 stands te vinden met informatie over verschillende thema's, waaronder Gezondheid, Mode & Beauty, Vrije Tijd en Reizen.