Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Modespektakel met diverse shows in binnenstad Hengelo

Op zondag 11 september vindt de achttiende editie van het Modespektakel plaats met een waanzinnige catwalk van 600 meter en een bruisend Lifestyle Event in de binnenstad van Hengelo.

Dit alles maakt het Modespektakel hét fashion,- en lifestyle event van Twente met ruim 20.000 bezoekers. Het Modespektakel is vrij toegankelijk.
Ruim 200 modellen zullen de najaars- en wintercollectie van veertig deelnemende ondernemers showen over drie professionele modeshows (13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur). Tijdens de modeshows kan men genieten van kleine gratis versnaperingen. Naast kleding worden ook de nieuwste schoenen,- sieraden,- lederwaren,- en brilcollecties geshowd.
Naast het showen van de laatste modetrends, is er veel aandacht voor lifestyle in de breedtste zin van het woord. Tijdens het geheel vernieuwde Lifestyle Event op de markt wordt menig bezoeker geïnspireerd op het gebied van beauty, styling, health, food en interior. Wat kun je onder andere verwachten op het Lifestyle Event? Geniet van de diversiteit aan catering; drink een kop koffie met een overheerlijke stroopwafel bij de Coffee & Foodtruck, geniet van een speciaal biertje, terwijl er live wordt gegrild, of scoor de heerlijkste hamburger van Hengelo! Laat je inspireren op het gebied van interieur en maak kennis met de nieuwste sporttrends. Op het gebied van beauty is er een speciaal gedeelte ingericht waar je geknipt en gestyled kan worden en tevens wordt er volop beautyadvies gegeven. Speciaal voor de kids is er volop vermaak en vertier met onder andere een springkussen en ook als de ouders even een rondje willen maken wordt er professioneel op de kids gepast. Tussen de drie modeshows door worden er stoere sportdemonstraties gehouden, is er een catwalkshow voor de kleinsten en kunnen de dames zich laten inspireren op gebied van haar & beauty door professionele beauty specialisten. Kortom het Modespektakel 2016 staat geheel in het teken van inspireren, beleven en doen en draagt zorg voor een heerlijke zondag in de binnenstad van Hengelo.

Zie ook www.facebook.com/Modespektakel.