Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Nieuwe Opel Zafira staat in
oktober in de showroom

Opel maakt de prijzen van de vernieuwde Zafira bekend . De vernieuwde Opel Zafira is nu al te bestellen en is leverbaar vanaf € 28.995,-. Het model staat vanaf oktober in de showroom van dealer Opel Kamp Twente aan de Höltersweg in Hengelo.

De nieuwe Opel Zafira onderscheidt zich net als zijn voorganger met het inmiddels bekende Flex7-stoelsysteem. Verder biedt de Zafira optioneel ergonomische, zesvoudig verstelbare en AGR-gecertificeerde voorstoelen, een geïntegreerde FlexFix-fietsendrager, het adaptieve FlexRide-onderstel, het multifunctionele FlexConsole-systeem en een panoramadak inclusief panoramische voorruit. De nieuwe Opel Zafira is leverbaar in Edition, Business+, Innovation en Business Executive uitvoering. De Edition (vanaf € 28.995,-) heeft een uitrusting met onder meer airconditioning, twee wegklapbare stoelen op de derde zitrij (dus zeven zitplaatsen), een lederen stuurwiel met stuurwielbediening, cruise control, Radio 4.0 IntelliLink met Apple CarPlay en IntelliLink Bluetooth telefoonverbinding, een 7-inch kleurentouchscreen, USB-aansluiting en LED-dagrijverlichting.
Ter introductie van de nieuwe Zafira levert Opel ook een Edition-introductiepakket (€ 895,-), bestaande uit 17-inch lichtmetalen velgen, Electronic Climate Control (ECC), Automatic Light Control (ALC), een automatisch dimmende binnenspiegel, buitenspiegels met hoogglans zwarte accenten, verchroomde sierstrips onder de zijruiten, donkergetinte achterste zijruiten en achterruit, mistlampen vóór, een regensensor en een zilverkleurige dakrails. De Zafira biedt keus uit twee IntelliLink-systemen: R 4.0 IntelliLink (standaard op Edition en Innovation) en Navi 950 IntelliLink (standaard op Business+ en Business Executive, optioneel op Edition en Innovation).