Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Bleeker Oldenzaal Bosch Car
Service is sterk in elk merk

Alle grote automerken functioneren met elektronica van Bosch. En dat wordt alleen maar meer. De keus voor Bosch Car Service is voor Bleeker Oldenzaal dan ook logisch.

John Vlutters en Margoth Schwering geven dagelijks leiding aan het service- en montageteam. 'Bosch is wereldwijd toonaangevend in auto-elektronica. Wij voldoen nu aan de garantie- en servicebepalingen van alle automerken.' Met de hoogwaardige Bosch uitleesapparatuur kunnen de monteurs technische data van alle automerken uitlezen en analyseren.
Bleeker blijft de vertrouwde Opel-specialist. 'De bekende Bleeker-service zoals fabrieksgarantie, vijf jaar Bleeker-garantie en Europese Pechhulp blijven, evenals de vertrouwde haal- en brengservice, vervangend vervoer en leenfietsen. En natuurlijk de koffie, thee en krentewegge in de showroom.'
Bleeker levert alle merken en modellen nieuw, maar heeft ook een vloot van 85 occasions. Voor de klant worden zoekopdrachten uitgevoerd en auto's geïmporteerd. Bleeker heeft ook een aanbod bedrijfswagens en elektrische auto's. De klant kan verder terecht voor lease, schadeherstel, verhuur, wassen en poetsen.
Bleeker Oldenzaal Bosch Car Service is gevestigd aan de Hamburgstraat 28 in Oldenzaal (tel. 0541-531990 / 088-7307500; www.bleekergroep.nl)