Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Trek Eropuit Dag Autobedrijf
Zuithof is een groot succes

Een steile helling of een drassig grasveld? Subaru's excelleren onder moeilijke omstandigheden. Tijdens de Trek Eropuit Dag konden belangstellenden afgelopen dinsdag bij Autobedrijf Zuithof in Bornerbroek uitgebreid kennis maken met deze Subaru-modellen, inclusief een proefrit met caravan.

Subaru kent een aantal modellen met een hoog trekgewicht dankzij de toepassing van slimme techniek en standaard vierwielaandrijving. In combinatie met de riante binnenruimte en een ongekende onverzettelijkheid maakt dit deze modellen tot aantrekkelijke trekauto's. Daardoor zijn de compacte Subaru XV, de robuuste Forester, de veelzijdige Outback en de sportieve Levorg uitermate geschikt om met de caravan op pad te gaan. Bezoekers konden tijdens de Trek Eropuit Dag gratis ervaren hoe goed de modellen met en zonder caravan rijden. 'Subaru maakt een belangrijke groei door in Nederland', weet René Zuithof van Subaru-dealer Zuithof. 'De hoge zit, het trekvermogen en de veelzijdigheid van de modellen zijn belangrijke redenen om voor een Subaru te kiezen. Een Subaru is op zijn best als er veel van de auto wordt verlangd.'

Subaru WRX STI
Sinds deze week staan verder twee jonge exemplaren van de Subaru WRX STI in de showroom van Autobedrijf Zuithof aan het Tusveld 15 in Bornerbroek. Het zijn fabrieksauto's die met een heel hoge korting worden aangeboden. De krachtige Subaru WRX STI is voorzien van een 2.5 liter Subaru Turbo Boxer motor (300 pk) en kan standaard vertrouwen op permanente vierwielaandrijving (Symmetrical All-Wheel Drive). Verder is de Subaru WRX STI standaard voorzien van energiezuinige LED-koplampen, grote achterspoiler, elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak en in hoogte verstelbare bestuurdersstoel.