Afbeelding
Foto: Richard Thannhauser

Aantrekkelijke Techno Deals
bij Autobedrijf Lesscher

De komende tijd kunnen klanten bij Autobedrijf Lesscher profiteren van diverse Techno Deals. Klanten kunnen daardoor bij de Hengelose Nissan-dealer rekenen op flinke kortingen op verschillende Nissan-modellen.

Voor de Nissan Qashqai geldt een voordeel van € 1.000,- vanaf de N-Connecta. Dezelfde korting van € 1.000,- korting is eveneens van toepassing op de Nissan X-Trail vanaf de Connect Edition. Voor de Nissan Micra wordt een voordeel berekend van € 1.500,- vanaf de Acenta. Een voordeel van maar liefst € 2.000,- ontvangen klanten die een Nissan Juke aanschaffen. Ook € 2.000,- korting zit er op de Nissan Pulsar. Voor zowel de Juke als de Pulsar zijn de kortingen geldig vanaf de N-Connecta. Naast deze Techno Deals kunnen klanten bij Autobedrijf Lesscher ook nog eens extra profiteren van voorraadvoordeel. Dit betekent dat ze € 500,- extra korting ontvangen bij de aanschaf van een auto uit voorraad.

Nissan NV
Een bezoek aan de Zilverstraat 5 in Hengelo is ook een aanrader vanwege de Nissan NV200 en NV400 die Autobedrijf Lesscher op voorraad heeft staan. De Nissan NV200 is een minibus die wordt geleverd met 5 jaar garantie. Een betrouwbaar 'werkpaard', dat enerzijds vanwege het grote laadvermogen de zwaarste taken aankan, maar anderzijds wel klein genoeg is om door het drukke stadsverkeer te manoeuvreren. De sterke NV400 beschikt over een grote praktische laadruimte, een ruime cabine en een efficiënte en zuinige motor. Met diverse indelingen en ombouwuitvoeringen is de opvallend vormgegeven Nissan NV400 een ideale bedrijfswagen.