Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Nachttheaterroute in Twekkelo

Op vrijdag 19 augustus kan iedereen zich verwonderen tijdens het Ooh La La Nachttheater, een bijzondere theaterroute in de natuur. Laat het nachttheater je meenemen op een droomreis. Als het schemer valt, komt er een heel andere wereld tot leven in het bos. Volg in het donker het spoor van lichtjes en een reis vol verwondering zal je bij de hand nemen.

De voorstellingen worden verzorgd door de Amsterdamse muziektheatergroep Klankpoort samen met een aantal theatermakers en muzikanten uit Twente. De Twentse bijdragen zijn van djembee-speler Paul op den Weegh en singer songwriter Annabel Kumeling, terwijl er ook een speciale circus-act uit Almelo is. Ook de deelnemers van de Ooh La La Co-Creatie week zullen aan deze voorstellingen meedoen. Na afloop van het theater kan er in de feestzaal gedanst worden.

De voorstelling begint om 21.30 uur. Landgoed AlGoed is gelegen tussen Hengelo en Enschede aan de Burgemeester Stroinkstraat 411. De entree bedraagt € 10,-. Vrienden van AlGoed betalen € 5,-. Voor deelnemers aan de Ooh La La Co-Creatie Vakantieweek geldt gratis deelname.