Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Kaartverkoop Sins of Ibiza loopt storm

Tijdens Sins of Ibiza verandert Buitenplaats de Houtmaat op 3 september in een dance tempel door de komst van top DJ's en het fraaie decor van deze locatie. Inmiddels is al ruim 80 procent van de beschikbare kaarten verkocht.

Vorig jaar staken vier Hengeloƫrs hun nek uit door een dance feest te organiseren op de schitterende locatie van Buitenplaats de Houtmaat. Boven verwachting waren ze met 2.500 bezoekers volledig uitverkocht. Bovendien kregen ze achteraf lovende recensies van bezoekers, pers en gemeente. Dat vroeg dus om een vervolg en op 3 september komt dat vervolg er. Met een waanzinnige line-up: Mark Villa, Danny Dacosta, Erick E, Dennis van der Geest, Joe Stone en East & Young.

'We hebben van de gemeente toestemming voor meer bezoekers, dus we kunnen iets groeien', aldus Juul Gibcus. 'Dat lijkt gezien de vraag ook noodzakelijk. Inmiddels zijn we al ruim voorbij het aantal kaarten van vorig jaar en dagelijks neemt dit aantal verder toe.'
Ruim 80 procent is verkocht, maar op dit moment kun je nog kaarten bestellen via www.sinsofibiza.nl of op de voorverkoopadressen Morselt Mode in Borne en Oldenzaal en Assink Pure Identity in Hengelo. De verbeterpunten van vorig jaar, toiletten en toegankelijkheid van de barren, hebben dit jaar extra aandacht gekregen. 'We willen leren en ieder jaar beter worden. Dat is het doel', aldus Carel Weijschede. Nieuw dit jaar is de medewerking van drie gerenommeerde Hengelose restaurants (Proefwerck, Foodclub Merlijn en 't Lansink) die het veldpubliek de gelegenheid bieden om gelijk vanaf half vijf te genieten van het festival zonder na te hoeven denken over het eten thuis.