MantelZorgCafé in de zomerperiode

De komende periode is het MantelZorgCafé gewoon de eerste maandag van de maand geopend. Voor veel mantelzorgers is vakantie niet vanzelfsprekend, de zorg gaat dag en nacht, zomer en winter gewoon door.

Daarom is het zo belangrijk dat er een plek is waar mantelzorgers en hun verzorgde, onder het genot van een kopje koffie, de zorg even los kunnen laten. Een goed gesprek voeren of even de stad in voor een boodschapje, in de wetenschap dat de verzorgde in vertrouwde handen van de gastheren en gastvrouwen is.
Het MantelZorgCafé verwelkomt u graag op maandag 1 augustus, van 13.30 tot 15.30 uur, om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen, advies te vragen of gewoon even een kopje koffie te drinken. Er is altijd een consulent aanwezig, voor al uw vragen en voor het geven van advies.
Graag tot ziens in het MantelZorgCafé in Hotel ter Stege in het centrum van Oldenzaal
Steunpunt Mantelzorg Oldenzaal heeft ± 600 ingeschreven mantelzorgers en 65 vrijwilligers die worden ingezet om de mantelzorgers te ontlasten. Vrijwilligers zijn altijd welkom en kunnen zich aanmelden bij mantelzorgconsulent Mariët Arts tel. 085-773172 of mail m.arts@siztwente.nl.