Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

?Autobedrijf Zuithof: gratis trekhaak bij aanschaf nieuwe Subaru

Autobedrijf Zuithof pakt flink uit in de vakantiemaanden. Bij de aankoop van een nieuwe Subaru ontvangen klanten van het bedrijf uit Bornerbroek namelijk een gratis trekhaak ter waarde van € 1.295,-.

Trekhaken en Subaru's: het is een goede combinatie. Niet voor niets won Subaru in het recente verleden al behoorlijk veel Trekauto van het Jaar verkiezingen. Ook aan het Tusveld 15 in Bornerbroek hebben klanten een ruime keuze aan Subaru-modellen waarmee ze zorgeloos met hun caravan of vouwwagen op vakantie kunnen gaan. Niet in het minst door de permanente vierwielaandrijving (AWD) van Subaru die veel voordelen biedt aan vakantiegangers die een caravan meevoeren en met hun mobiele vakantiewoning steile hellingen moeten bedwingen. Ook de zogenoemde 'low gear' van Subaru zorgt voor een toename van de trekkracht.
Eén van de laatste paradepaardjes van Subaru is de Forester, die een zogeheten 'hillholder' heeft ingebouwd. Wanneer de bestuurder met zijn caravan stopt op een helling en de koppeling en rem intrapt, dan blijft de auto gewoon stilstaan. Vervolgens kan de rem worden losgelaten en daarbij is de handrem niet meer nodig. Het langzaam op laten komen van de koppeling en gas geven zijn genoeg om zonder achteruit te zakken weg te rijden.
De medewerkers van Autobedrijf Zuithof informeren u graag over het meest geschikte Subaru-model dat aan uw (caravan)wensen voldoet. En zoals gezegd: bij de aanschaf van een nieuwe Subaru krijgt u er een gratis trekhaak bij cadeau.