Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Mitsubishi L200 nu in showroom Bennie Wilmink

Een eigen pick-up truck is een droom van veel mannen. Die droom kan nu werkelijkheid worden bij Mitsubishi-dealer Bennie Wilmink met vestigingen in Enschede, Azelo en Almelo. Daar staat namelijk de Mitsubishi L200 sinds enkele weken in de showroom. Een robuuste en krachtige pick-up truck met een stijlvol design. De Mitsubishi L200 is verkrijgbaar vanaf € 24.720,- excl. btw en bpm.

De Mitsubishi is verkrijgbaar in drie verschillende uitrusting niveaus: de Invite, Intense en Instyle. Naast de verschillende uitrusting niveaus is de L200 leverbaar in een Club Cab (enkele zitrij) en een Double Cab (dubbele zitrij). Natuurlijk is de L200 vooral ook een heel krachtige pick-up. Dankzij zijn krachtige dieselmotor en het innovatieve 4WD systeem is geen terrein onbegaanbaar voor de L200. Dankzij het gebruik van ultrasterk lichtgewicht materiaal bedraagt het voertuiggewicht slechts 1.850 kg, dat is maar liefst 525 kg lichter dan de zwaarste concurrenten. De 2.4 dieselmotor is in twee verschillende vermogens leverbaar, 154pk/380Nm of 181pk/430Nm. Daarnaast is de L200 zowel handgeschakeld als met automaat leverbaar. De L200 heeft een laadvermogen van een ton en mag aanhangers (geremd) tot 3,1 ton gewicht trekken.
Wilt u deze pick-ups gewoon eens met eigen ogen zien? Kom dan gerust eens langs in de showroom van Mitsubishi-dealer Bennie Wilmink.