Erik Busstra
Erik Busstra Foto: Petra Koenderink

Veilig en fris op weg met de Vakgarage Vakantiecheck

Gaat u met de auto op vakantie? Dan gaat u vrijheid tegemoet! U kunt gaan en staan waar u maar wilt, wanneer u maar wilt. Tenminste, als uw auto doorwerkt terwijl ú vakantie viert.

Ga met een onbezorgd gevoel op vakantie. Kom langs bij Vakgarage Schlichter in Hengelo voor de Vakgarage Vakantiecheck Basis of Premium, dat biedt zekerheid! Uw auto wordt visueel gecontroleerd op 10 belangrijke punten en dat voor slechts € 9,95! Heeft uw auto het afgelopen jaar geen reguliere onderhoudsbeurt gehad? Trakteer dan uw auto op de Vakantiecheck Premium. Uw auto wordt 1,5 uur grondig gecontroleerd op minimal 25 vitale punten. De prijs is belangrijk, maar de kwaliteit van het werk is nog veel belangrijker. Dat zit wel goed! Vakgarage Schlichter is ISO-gecertificeerd, RDW erkend, werken met uitsluitend goed opgeleid personeel, en zijn aangesloten bij de BOVAG. En mocht blijken dat een eventuele reparatie toch noodzakelijk is dan ontvangt u van altijd een prijsopgave vooraf!
Wilt u nóg meer zekerheid? Laat Vakgarage Schlichter u dan ook helpen tijdens uw vakantie met Vakgarage Pechhulp! Als u onverhoopt toch pech krijgt onderweg bent u verzekerd van de beste service. Zo voorkomt u een hoop ellende en onvoorziene uitgaven tijdens uw vakantie. En voor de kosten hoeft u het niet te laten! Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de showroom van Vakgarage Schlichter.