Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Superhelden op een onbewoond eiland

Deze zomervakantie zijn de OKids superhelden gestrand op een onbewoond eiland. Verschillende plekken op het eiland worden bezocht en komen de helden erachter hoe onbewoond het eiland eigenlijk is. Het is oppassen geblazen voor de schurken, welke in de meivakantie al van zich lieten horen. Een spannend avontuur, met natuurlijk weer een zinderende ontknoping in de slotweek.

De zomervakantie is in drie delen verdeeld. Er is namelijk de start-week, waar op woensdag 27 juli en vrijdag 29 juli wordt gedraaid. Vervolgens zijn er drie vrijdagen, waarin het avontuur wekelijks verder gaat op: 5, 12 en 19 augustus. Daarna wordt afgesloten met een maandag, woensdag en uitstapje. Onder voorbehoud ook voor het eerst een avondprogramma op maandag 22 augustus. Op woensdag 24 augustus staat een speciale verrassing gepland. Op zaterdag 27 vindt het jaarlijkse uitstapje, wederom naar het Drouwenerzand op de planning.
Iedere activiteit vindt plaats op bovenstaande dagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Het kost 1,- euro om een hele dag te komen, maar een halve dag kan ook en kost 50 cent. Meer informatie en de mogelijkheid om je op te geven is te vinden op www.oldenzaalkids.nl (Klik op 'Zomer 2016'). Spontaan langskomen kan natuurlijk ook, maar het kan zijn dat een activiteit vol is.
De ochtend draait OKids in samenwerking met Impuls. Hierdoor is het zeer onwaarschijnlijk dat de ochtendactiviteiten voor 10:00 uur tot 12:00 uur vol raken en is er geen opgave voor het ochtendprogramma nodig. Kinderen die bij OKids blijven, lunchen na 12 uur mee en eten gezamenlijk hun zelf meegenomen lunchpakket op. Impuls draait overigens iedere woensdag en vrijdag in de zomervakantie, ook wanneer OKids niet draait. Informatie over dit programma is te vinden op www.impuls-oldenzaal.nl