Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Voorinschrijving Midzomerfiets4daagse Diepenheim geopend

Traditiegetrouw staat de laatste volle week van juli weer garant voor vier dagen fietsplezier in de prachtige omgeving van Diepenheim. Dit jaar vindt de Midzomerfiets4daagse Diepenheim plaats van dinsdag 26 juli tot en met vrijdag 29 juli. Het evenement trekt jaarlijks fietsers uit heel Nederland en wordt georganiseerd door VVV Hof van Twente.

Diverse routes
De deelnemers kunnen kiezen uit 35 of 50 km, waarbij de route elke dag een andere kant op gaat. Onderweg komt u langs verschillende bezienswaardigheden en er is genoeg tijd om onderweg even af te stappen en te genieten van de mooie natuur en de Twentse gastvrijheid, finishen kan namelijk tot 17.00 uur.

Inschrijving verlengd tot maandag 18 juli
De start en de finish van de Midzomerfiets4daagse Diepenheim vinden plaats bij Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim. Starten kan tussen 9.00 en 12.00 uur, finishen tot 17.00 uur. Wie zich vóór 18 juli a.s. inschrijft, profiteert van een aantrekkelijke korting op de weekkaarten:
- weekkaart volwassenen € 8,- (anders € 10,-)
- weekkaart kinderen € 3,- (anders € 3,50)
Meld u daarom vóór 18 juli a.s. aan via het inschrijfformulier uit de flyer of vul het digitale inschrijfformulier in op www.vvvdiepenheim.nl.
Vier dagen mee fietsen hoeft niet, één dag kan ook! Een dagkaart voor een volwassene kost € 3,50 en voor een kind € 1,50.
De Midzomerfiets4daagse Diepenheim wordt georganiseerd door VVV Hof van Twente, het Toeristisch Platform Diepenheim en met inzet van veel vrijwilligers. Dankzij de bijdrage van plaatselijke ondernemers kan de organisatie iedere dag een versnapering voor onderweg aanbieden.