Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Huldiging Nijmeegse en Apeldoornse Vierdaagse-lopers

Het is alweer de tijd van de grote wandelvierdaagses, te weten die grote bekende van Nijmegen en ook die hele mooie van Apeldoorn. Aan deze tochten doen ieder jaar weer vele Hengeloërs mee.

Mocht u zelf meedoen of iemand kennen uit Hengelo of omgeving die meedoet aan een of beide vierdaagses, dan nodigt de Hengelose Wandel Unie u, hem of haar van harte uit om op zondag 24 juli a.s. om 16.00 uur gehuldigd te worden in het Wandelhuis, clubgebouw van de HWU, aan de Twekkelerweg 249 te Hengelo.
Hierbij maakt het niet uit of u wel of geen lid bent van de HWU, want wandelen doen we samen en dus ook de hulde nadien. Het is immers een hele prestatie vier dagen achtereen zo'n lange afstand te wandelen.
Let op: Het is dit jaar voor de eerste keer dat we deze huldiging op de zondag doen plaatsvinden.
We willen wel graag dat u zich even van te voren opgeeft voor deze huldiging. Dit kunt u doen bij Els Kroeze via e-mail elskroeze@hotmail.com of per telefoon 074-2917857. Graag aanmelden vóór 20 juli a.s.
Wilt u even aangeven welke vierdaagse u loopt (heeft gelopen), of misschien wel beide, het aantal kilometers per dag, en ook voor de hoeveelste keer u meeloopt (heeft meegelopen).
Als u nog andere gegevens en/of anekdotes heeft dan zijn deze uiteraard ook zeer welkom.
We verwelkomen u graag op zondag 24 juli a.s. in het Wandelhuis om er een leuke middag van te maken.