Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Klant wint Weber BBQ bij Autobedrijf Zuithof

Onlangs werd de heer Boonstra blij verrast door Autobedrijf Zuithof. Hij kreeg van het autobedrijf een Weber BBQ overhandigd doordat hij had meegedaan aan een speciale actie van de Subaru-dealer uit Bornerbroek.

Iedereen kon de voorbije periode een gratis vakantiecheck laten uitvoeren bij Autobedrijf Zuithof door een voucher in te leveren. Veel klanten maakten gebruik van deze mogelijkheid en meldden zich met hun voucher aan het Tusveld 15 in Bornerbroek. Uit alle ingeleverde vouchers kwam de heer Boonstra als winnaar van de Weber BBQ uit de bus.

Zo pal voor de zomervakantie is het moment aangebroken om de auto te laten controleren om zorgeloos op vakantie te gaan. Iedere Subaru-rijder heeft sowieso al de zekerheid in een veilige en betrouwbare auto op pad te gaan, maar de Subaru Vakantiecheck vergroot die zekerheden nog meer. De Subaru Vakantiecheck is een grondige inspectie op twintig cruciale punten voor elke Subaru (ongeacht model en bouwjaar) en is veelomvattend. Remmen, ruitenwissers, verlichting, oliepeil, banden en het koelsysteem worden bij Autobedrijf Zuithof door een ervaren en goed opgeleide Subaru-monteur gecontroleerd. Zo'n productexpert heeft de kennis en ervaring om de bijzondere techniek van elke Subaru te controleren en te onderhouden. Omdat veel Subaru's als caravantrekker worden ingezet, wordt de trekhaak ook meegenomen in de controle. Mochten er tijdens de Subaru Vakantiecheck pijnpunten opduiken, dan kan de auto ruim voor vertrek nog in orde gemaakt worden door Autobedrijf Zuithof.