Gevarieerd en gezond eten bij SmitMaaltijdService

Eenvoudig gezond eten is bij SmitMaaltijdService een vanzelfsprekendheid. De maaltijden van SmitMaaltijdService hebben namelijk geen toegevoegde E-nummers en conserveringsmiddelen.

SmitMaaltijdService biedt klanten een ruime keuze aan glutenvrije maaltijden. De ambachtelijke maaltijden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, Hollandse maaltijden, oosterse en zelfs fitness meals. Die zowel verkrijgbaar zijn in de nieuwe winkel of op smitmaaltijdservice.nl
Als oplossing voor de winkelleegstand in Hengelo heeft SmitMaaltijdService bovendien zogenoemde 'SmitMaaltijdShop' in het leven geroepen. Elke werkdag vanaf 13:00 tot 18.00 uur kunnen de kant en klare maaltijd afgehaald worden en tussen 16.00 en 18.00 uur kunnen er warme maaltijden worden afgehaald, waarbij er keuze is uit twee verschillende warme maaltijden. Er kan eenvoudig voor de deur worden geparkeerd, maar ook het bezorgen van maaltijden door SmitMaaltijdService blijft uiteraard mogelijk.
Momenteel kunnen klanten bij SmitMaaltijdService meedoen aan een actie. De eerste tweehonderd betalende klanten in de nieuwe winkel dingen mee tijdens de verloting van een BBQ. We zien u graag in de winkel aan de Willemstraat 64 in Hengelo vanaf 4 juli!