Afbeelding
Foto: Steef Alblas

TONZON steunt FC Twente en andere clubs

Om FC Twente te steunen, is TONZON een actie gestart waarbij FC Twente € 50,- krijgt voor elke supporter die TONZON Vloerisolatie onder zijn vloer neemt. Deze actie is nu uitgebreid naar andere clubs en verenigingen.

Bij je offerteaanvraag of bestelling in de webshop geef je een ambassadeurscode op, bijvoorbeeld FC Twente, Heracles of de naam van je favoriete vereniging. Nadat de isolatie is geplaatst of het doe-het-zelf pakket is gekocht, maakt TONZON het geld over naar de ambassadeur van je keuze.

TONZON wil hiermee bereiken dat er meer over het product wordt gesproken en de goede ervaringen worden doorverteld. Veel mensen hebben het wel onder de vloer, maar omdat je er niets van ziet, vergeten de mensen dat ze het hebben. Op tonzon.nl/facebook is een hele verzameling reacties te vinden die mensen hebben achtergelaten.

Wanneer je de offerte aanvraag doet vóór 3 juli 2016, dan garandeert TONZON dat je in aanmerking komt voor subsidie. Is er in je gemeente geen subsidie te krijgen, dan krijg je van het bedrijf € 2,- per m² gestort op je rekening nadat het werk is gedaan door een vertrouwde installateur. Sommige gemeentes geven namelijk nog wel subsidie, maar andere gemeentes niet (meer).

TONZON Thermoskussens isoleren op een andere manier dan andere isolatiematerialen. De vloeren worden daardoor nog warmer dan nieuwbouwvloeren. Bovendien warmen ze sneller op en houden de warmte beter vast. De Thermoskussens worden gecombineerd met bodemfolie dat het vocht en radongas uit de bodem tegenhoudt en tevens dient als schone, stevige werkvloer. Komt er wel eens water in de kruipruimte, dan wordt de afdekking extra drijvend gemaakt met luchtkussentjesfolie onder het zeil. Het systeem blokkeert niet het grondwater, maar maakt het wel onschadelijk. Het water kan niet meer verdampen. Leidingen en ophangbeugels gaan langer mee en er komt geen waterdamp meer de woning in.

Op zaterdag 2 juli is TONZON om 15.00 uur te zien bij SBS6 in het programma Alles Over Wonen, waar met eigen ogen is te zien hoe een vieze, vochtige kruipruimte wordt omgetoverd in een schone droge ruimte. Deze opnames zijn gemaakt in Haaksbergen.