Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Winactie 'Wij zijn Hengelo... Jij toch ook?'

Wat maakt Hengelo zo bijzonder voor jou? Deel het met Bureau Hengelo en win een bizar gaaf weekendje Hengelo voor twee personen. Alles is geregeld, en dan ook echt alles! Met overnachting, helikoptervlucht, een winkelbon t.w.v. 250 euro, dineren in een sterrenrestaurant, een fotoshoot, een relax-middag en nog veel meer! Meer informatie via: www.bureauhengelo.nl/winactie.

Meedoen is heel simpel. Inwoners en bezoekers van Hengelo vertellen in één korte zin wat Hengelo zo bijzonder voor ze maakt. Dit moet volgen op de zin 'Wij zijn Hengelo...want/omdat/en...' Dit kan van alles zijn, een unieke plek, een bijzondere vriendschap of een favoriet evenement. Hoe creatiever hoe beter! De zin mag maximaal 140 tekens bevatten. En er moet een bijpassende foto bij. Insturen kan tot 13 juli via de Facebookpagina van Bureau Hengelo, e-mail (info@bureauhengelo.nl) en via Twitter of Instagram met de hashtag #WijZijnHengelo. Het volledig verzorgde weekend wordt mogelijk gemaakt dankzij verschillende Hengelose ondernemers: Taxi Baartman, Stravinsky, Lab26, Meesterlijke koffie, Vandaag Conceptstore, Stichting Centrum Management, Intenzo, jeleukstefoto.nl, 't Lansink, Club Merlijn en Hamam het Oosten.

Bureau Hengelo wil inwoners en bezoekers graag kennis laten maken met de stad en alles wat er te doen is. Daarvoor lanceert het bureau samen met citymarketingpartners de campagne 'Wij zijn Hengelo…' Wouter Reinders, directeur van Bureau Hengelo: 'Bijna elke week hebben we grote of kleine evenementen in de stad. En als je Hengeloërs vraagt, dan vinden ze het heerlijk wonen in de verschillende Hengelose woonwijken. En toch hoor je heel vaak dat er 'in Hengelo nooit wat te doen is'. Daar willen we verandering in brengen. De komende tijd laten we Hengelo daarom zien door de ogen van Hengeloërs. Wat maakt de stad voor hen nu zo bijzonder? En welk beeld willen zij graag laten zien? Want al deze Hengeloërs maken de stad. Zij zijn Hengelo!'