Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Zwem4daagse in het Tuindorpbad

Van 27 juni tot en met 1 juli wordt voor de negende keer een zwem4daagse georganiseerd in het Tuindorpbad van Hengelo. Inschrijven kan tot en met dinsdag 28 juni. De kosten zijn 5 euro zonder herinneringsmedaille en 6 euro met herinneringsmedaille, te voldoen bij inschrijving.

Wie mee wil doen, dient bij voorkeur aan te geven hoe vaak hij eerder heeft meegedaan aan de zwem4daagse. Aangezien het een officiƫle zwem4daagse betreft, tellen alle andere keren dat men heeft meegedaan namelijk ook mee. Jeugd tot en met 8 jaar en 65-plussers zwemmen iedere avond 250 meter; 9- tot en met 64-jarigen zwemmen iedere avond 500 meter. Tussen 18.00 en 19.30 uur kan er gestart worden.
Badmeesters en vrijwilligers zorgen voor een afwisselend en gezellig randgebeuren, behalve op vrijdag, want dat is de inhaaldag. Zo zijn er onder andere een springkussen, demonstraties van de modelbouwvereniging, kanovaren en broodjes bakken met de scouting. Tijdens de zwem4daagse kan en mag er 's avonds niet gezwommen worden, want dan is alle aandacht van de badmeesters gericht op de deelnemers. Meer info: www.tuindorpbad.nl.