Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Bandjesmiddag van het POPhûs

Muziekschool Borne heeft een popschool: het POPhûs! In het POPhûs worden jonge bands gecoacht door ervaren en deskundige muziekschooldocenten. Naast goede begeleiding biedt de muziekschool haar popschoolbands graag een goed en professioneel podium waar de bands speelervaring op kunnen doen.

Daarom staan zondag 26 juni vanaf 14.00 uur zes bands op het podium bij Platenkamp. Deze bandjesmiddag biedt een gevarieerd aanbod van muziek met covers, zelfgeschreven nummers, pop, rock, soul en country. De band 'Six2Seven' brengt moderne soulnummers met een eigen randje. De 'Marlijne Jans Band' heeft een repertoire dat bestaat uit zelf geschreven nummers en bekende covers. De band brengt rustige ballads en stevige uptempo nummers, gegoten in een stevige country saus. 'Peanuts' speelt covers en minder bekende nummers. De band 'No stress' heeft een breed repertoire met 'oude' en nieuwe pop- en rockcovers van onder anderen John Mayer, Living Colour en Maroon 5. Monday evening is een 4-koppige band die stevige rock- en pop nummers speelt. 'Different' is een band die voornamelijk nummers van Michael Jackson speelt.
De begeleidende docenten Stefan Schaminé, Bert Reerink en Erik Poorteman zijn allen actief als muzikant en weten als geen ander hoe belangrijk het is om veel 'speeluren' op het podium te maken. De middag is bedoeld voor iedereen die van jong talent en goede popmuziek houdt. Ouders, broers en zussen, vrienden en vriendinnen zijn allen van harte uitgenodigd.