Jan-Peter Bakker, Hein Kuipers, Paul Evertzen en Norbert Helthuis
Jan-Peter Bakker, Hein Kuipers, Paul Evertzen en Norbert Helthuis Foto: Steef Alblas

Munsterhuis is trots op
dealerschap Land Rover

Munsterhuis is al langer bekend van de automerken Renault, Dacia, Ferrari, Maserati en Jaguar. Sinds 1 juni is Munsterhuis in Hengelo ook officieel dealer van Land Rover. Dit als gevolg van een nieuw dealernetwerkplan van Jaguar Land Rover.

Door het nieuwe dealernetwerkplan is Munsterhuis sinds 1 juni dé Land Rover-dealer in de regio Twente. Munsterhuis is al ruim dertig jaar dealer van Jaguar en daar is Land Rover nu dus bijgekomen, waardoor het beide premium automerken aanbiedt. De showroom van Munsterhuis is inmiddels helemaal aangepast aan de Corporate Identity die wereldwijd bij Land Rover Jaguar is doorgevoerd. Dit houdt in dat klantbeleving voorop staat en beide premium automerken op een kwalitatief hoogstaande wijze naast elkaar worden gepresenteerd.

Paul Evertzen, general manager bij Munsterhuis, is trots op de komst van Land Rover. 'Land Rover is een geweldige toevoeging op ons segment exclusieve merken. Veel van onze Maserati- en Ferrari-klanten hebben ook een Land Rover of Range Rover. Wat ik persoonlijk fantastisch vind aan het merk, is het prachtige design, de luxe en het comfort. Daarnaast beschikt een Land Rover over geweldige rij-eigenschappen. Niet alleen on-road, maar ook off-road heeft Land Rover zijn capaciteiten weten te behouden. Ook beschikt Land Rover over een aantal sportieve uitvoeringen. Werkelijk iedereen kan daardoor met een Land Rover uit de voeten. Per 1 juni hebben we er dan ook een prachtig merk bij gekregen en daar zijn we heel blij mee.'

Munsterhuis is gevestigd aan de Goudstraat 31-49 in Hengelo.

Afbeelding
Afbeelding