Gabriel Ossef
Gabriel Ossef Foto: Steef Alblas

Broekhuis Oost: gratis iPad Mini
bij MINI One of MINI Cooper

De Broekhuis Groep vertegenwoordigt in Nederland elf verschillende automerken. Gabriel Ossef werkt al jarenlang voor Broekhuis en is sinds vorig jaar als manager werkzaam voor MINI-dealer Broekhuis Oost in Enschede.

Klanten zullen aan het Spaansland 10 in Enschede altijd hartelijk worden ontvangen door de medewerkers van Broekhuis Oost. 'Klanttevredenheid staat bij Broekhuis voorop', stelt Gabriel. 'We zetten ons altijd voor honderd procent in voor onze klanten. Ongeacht de vraag of het verzoek dat ze hebben, proberen we ze optimaal van dienst te zijn. Verder zijn we altijd eerlijk naar onze klanten toe en we willen ze hoe dan ook met een goed gevoel thuis laten komen.'

Een goed gevoel zullen klanten ook zeker krijgen van de acties die Broekhuis Oost momenteel heeft. Bij de aanschaf van een MINI One of MINI Cooper ontvangen ze namelijk gratis een iPad Mini. De MINI One staat voor een rijklaarprijs van € 22.900,- in de showroom van Broekhuis Oost aan de Spaansland 10. Voor dit bedrag krijgen klanten een driedeurs auto met de volgende opties: business, LMV 16'', airco, cruise control, armsteun voor en metallic kleur. De MINI Cooper is voorzien van de opties: business, chili, Black Limited, LED-koplampen, automatische airco, parkeersensoren achter en metallic kleur. Voor de driedeurs MINI Cooper geldt een rijklaarprijs van € 25.900,-.