Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Autobedrijf Lesscher verloot vijf
cheques voor een diner voor twee

Half april begon Autobedrijf Lesscher aan een rigoureuze verbouwing van de tien jaar oude showroom aan de Zilverstraat 5 in Hengelo. Onlangs opende de Nissan-dealer de deuren van het nieuwe Nissan Experience Center.

Van de oorspronkelijke showroom is nog maar weinig terug te vinden aan de Zilverstraat. Alle aanpassingen springen gelijk in het oog zodra de nieuwe showroom wordt betreden. Niet alleen de indeling is veranderd, maar ook nieuw zijn onder andere de tegelvloer, het plafond, de balie, koffiehoek, verkoopplekken en de poetsruimte voor de auto's die afgeleverd worden. Ook het occasionterrein en de parkeergelegenheid van Autobedrijf Lesscher zijn niet overgeslagen en liggen er weer perfect bij.

Dat is echter niet alles. De nieuwe showroom is voorzien van de aangepaste Nissan Look & Feel. Dit houdt in dat Autobedrijf Lesscher klanten interactief via de showroom kan voorlichten over de innovaties waarmee de auto's van Nissan zijn voorzien. Mediaschermen, iPads, een nieuwe app-functie op de telefoon en andere snufjes helpen daarbij. Met het downloaden van de app van Autobedrijf Lesscher kunnen klanten bovendien een diner voor twee personen in het donker winnen. Dit kan door de app van Autobedrijf Lesscher te zoeken in de app store of Google Play en deze te installeren. Mensen die vervolgens ook het kenteken van hun auto laten registreren, maken kans op de vijf dinercheques die Autobedrijf Lesscher onder de downloaders verloot.