Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Nieuwe generatie van Peugeot
Expert in showroom Broekhuis

Binnenkort staat de nieuwe generatie van de Peugeot Expert in de showroom van Peugeot-dealer Broekhuis. Het betreft de bestelwagenuitvoering van de Peugeot Traveller. De Expert is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes (4,6 meter; 4,96 meter; 5,31 meter) met laadruimtes van respectievelijk 5,1 m3, 5,8 m3 en 6,6 m3.

Peugeot biedt de Expert ook aan met dubbele cabine, waardoor er maximaal zes zitplaatsen beschikbaar zijn. Er is een breed aanbod van dieselmotoren met een cilinderinhoud van 1,6 of 2,0 liter. De vermogens zijn 95, 115, 120, 150 en 180 pk, waarbij de sterkste is gekoppeld aan een automatische versnellingsbak.

Het maximale laadvermogen van de nieuwe Peugeot Expert bedraagt 1.400 kilogram. Peugeot biedt vele nieuwe voorzieningen aan op de Expert, die allesbehalve gebruikelijk zijn op een bedrijfswagen, zoals 'handsfree' schuifdeuren, een head-up display en een achteruitrijcamera die 180 graden zicht naar achteren biedt.

Behalve voor de Peugeot Expert kunnen klanten ook voor de nieuwe Peugeot 2008 een bezoek brengen aan Broekhuis. Deze cross-over heeft een kleine facelift ondergaan. Zo is het front aangepast en voorzien van een nieuwe grille, terwijl de auto aan de achterzijde nieuwe lichtunits heeft. Aan de binnenkant bestaat het dashboard uit een 7-inch touchscreen dat onder andere Apple CarPlay ondersteunt.

Broekhuis heeft vestigingen in Enschede (Haaksbergerstraat 159), Hengelo (Wegtersweg 4) en Almelo (Twentepoort West 1). Sinds 1 juni is Broekhuis ook Peugeot-dealer geworden in Rijssen, waar het de bedrijfsactiviteiten van Ruesink heeft overgenomen en onder de naam Broekhuis Rijssen verder is gegaan. Wie kennis wil maken met de medewerkers van de nieuwe Broekhuis-vestiging, wordt van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de Kalanderstraat 5 in Rijssen.