Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Midzomer Première bij Renault Munsterhuis

De periode van 16 tot en met 19 juni is de perfecte gelegenheid om bij Renault-dealer Munsterhuis kennis te maken met de nieuwe Renault Talisman Estate en de Renault Mégane Estate. Tijdens dit weekend, het Midzomer Première Weekend, heeft Renault-dealer Munsterhuis exclusieve aanbiedingen voor klanten die de Renault Talisman Estate of de Mégane Estate kopen of leasen.

De Renault Talisman Estate heeft een bagageruimte tot maar liefst (bijna) 1700 liter. De auto biedt bijzondere en vooruitstrevende technologie zoals Multi-SENSE 4CONTROL vierwielbesturing, R-LINK 2 multimediasysteem en allerlei rijhulpsystemen. Er kan gekozen worden uit efficiënte benzine- en dieselmotoren met verbruiks- en CO2-emissiecijfers vanaf 3,7 l/100 km en 98 g/km. Ook de nieuwe Mégane Estate – die in september verschijnt – biedt veel innovaties, meer ruimte dan zijn voorganger en de langste laadruimte in zijn klasse. Renault-dealer Munsterhuis biedt ter introductie een speciaal Renault Innovation Pack aan voor zowel de Talisman Estate als de Mégane Estate. Voor prijzen vanaf slechts € 195,- bevat het Innovation Pack – afhankelijk van de auto – onder meer parkeersensoren, een achteruitrijcamera, een 8,7" touchscreen, Easy Park Assist en dodehoekwaarschuwing. Het voordeel kan oplopen tot € 1.550,-. Tijdens het Midzomer Première Weekend is er nog een speciale aanbieding. Wie tussen 16 en 19 juni een offerte laat maken voor een Talisman Estate of een Mégane Estate en de order voor 16 juli 2016 bevestigt, ontvangt een maatpak ter waarde van € 500,- cadeau bovenop het introductieaanbod!

Er is er één Renault Mégane Estate die tijdens de midzomer zomerpremière uitsluitend in de showroom in Hengelo is te bezichtigen. Vanaf maandag wordt de Mégane Estate naar een andere locatie gebracht. De vestiging van Renault Munsterhuis in Hengelo (Goudstraat 31 - 49) is aanstaande zondag extra geopend van 11.00 tot 15.00 uur.